Markten & partners

Toonaangevende organisaties rekenen op de expertise van Machinefabriek Heerbaart.

Onze activiteiten zijn gericht op ondernemingen – of zoals we ze zelf bij voorkeur noemen: partners – in de olie- en gasindustrie, de energie-industrie, de filterindustrie en de hydraulische industrie, in binnen- en buitenland.

Grote namen
Dat Machinefabriek Heerbaart staat voor betrouwbare kwaliteit, wordt bevestigd door het feit dat vele toonaangevende organisaties een beroep op ons doen. Wij zijn er bijvoorbeeld trots op dat een multinational als Shell ons al jaren terug op de lijst van approved suppliers heeft geplaatst. Ook organisaties als NAM, BP Amoco, Gasunie, Total Fina, ABB Lummus Global, Stolt Offshore, Luk Oil en Conoco rekenen op onze expertise.

Een echte partner
Het blijvende succes van Machinefabriek Heerbaart is mede te verklaren door de zorg die wij al van oudsher besteden aan het onderhouden van de relaties met onze partners. We zien erop toe dat we voldoen aan hun strengste eisen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Maar minstens zo belangrijk: we bouwen een persoonlijke band op met zowel klanten als leveranciers. Zoals het een echte partner betaamt.

Hoge eisen
Onze producten worden over de hele wereld toegepast in systemen waarin buitengewoon hoge eisen worden gesteld aan degelijkheid en betrouwbaarheid. Dergelijke systemen zijn bijvoorbeeld te vinden op booreilanden, in olie- en gaswinningsinstallaties op het land, in filterinstallaties, windmolens en (water)krachtcentrales.

Partner for your success
Heeft u behoefte aan een leverancier die meer te bieden heeft dan alleen onberispelijke kwaliteit? Ziet u de meerwaarde van flexibiliteit en betrokkenheid? Dan is Machinefabriek Heerbaart precies wat u zoekt. Wij zijn de partner die uw succes ondersteunt.

 

©2019 Deze website is auteursrechtelijk beschermd Heerbaart | Webdesign: Webton.nl